Oficiální mapa Empire Bay, E3 ’10 a důležité oznámení příští týden!

To, že příběh Frankieho Pottse, který před pár dny začal na oficiálním webu Mafie 2, pravděpodobně nebude pouze promarněnou snahou o oživení komunity, nám bylo jasné již na začátku. Ale to, co nám zatím přináší občas doslova vyrazí dech. Dnes je to, kromě několika nových a celkem nevýznamných lístečků, hlavně oficiální mapa města a několik dalších, neméně významných, oznámení.

Je to vůbec poprvé, co se dostala na vařejnost oficiální mapa města. Jelikož se tak stalo při příležitosti odkrývání příběhu Frankieho Pottse, je celkem logické, že je na ní vyznačeno několik míst, která by pro našeho agenta mohla být zajímavá. Zatvrzelému fanouškovi možná také neušla podobnost tvaru města s tím, jaké mělo Lost Heaven v prvním díle – hlavní čtvrť víceméně uprosřed, jsou na ní připojeny další čtvrti, které asi nebudou pro příběh tak důležité. Každopádně, posuďte sami:

Mapu ve vysokém rozlišení stahujte zde.

Dalším, celkem očekávaným oznámením, je účast Mafie 2 na letošní výstavě E3 Expo, již tradičně konané v zámořském Los Angeles, letos mezi 15. – 17. červnem. Vyplývá to z uveřejněného seznamu vystavovatelů. Zatím však nejsou známy žádné další informace.

Poslední zásadnější dnešní novinkou je domněnka, že by se příští týden mělo objevit nějaké zásadní oznámení, týkající se hry. Zmínil se o tom jeden z editorů zahraničního online magazínu Worthplaying.com zde.

Inu, vypadá to, že se v následujících dnech opravdu nebudeme nudit. A to je samozřejmě jen dobře.

Zdroje: Mafia.net, Mafia-daily.net, Oficiální web