Přesný program GDS09 – UPDATE

Chystáte se na letošní setkání nezávislých herních vývojářů, neboli GDS? Pokud ano, určitě by vám neměl uniknout  přesný program, který byl konečně zveřejněn. Nutno dodat, že  je až nečekaně nabitý a pestrý. Všechny přednášky budou jistě zajímavé, ale nás a myslím, že i všechny ostatní fanatiky :) navštěvující tento web, zajímá především povídání o Mafii 2, případně o 2K Czech. Pojďte se společně s námi podívat na přednášky, které si žádný pořádný fanda Mafie 2 nesmí nechat ujít:

Update (04.11., 22:35): Upraven sobotní program v Nvidia Club Hall a časy některých dalších přednášek.

  • v pátek 6.11, tedy v den zahájení, nám bude od osmi hodin Jarkem Kolářem a spol. představena Mafia 2.

2K Congress Hall:

  • následující den v 11:15 nás čeká přednáška Martina Zavřela (vývojový manažer 2K Czech) na téma Konzole vs. PC.
  • v půl druhé se můžeme těšit na Miloše Jěrábka & Dana Skláře a jejich přednášku o Napojení grafiky na hratelnost a technologii.
  • v půl čtvrté si jistě nikdo z nás nenechá ujít povídání o Mafia II: Hlavní postava v rukou nefrustrovaného hráče – ovladatelnost, vizuální kvalita a stylizace, přednáší: Michal Mach.
  • pokud se chcete něco dozvědět o firmě 2K Czech, nebo zde případně sehnat zajímavou práci, pak vás jistě potěší přednáška od pěti hodin, kdy Martin Zavřel a spol. budou povídat o  2K Czech: představení firmy, informace pro zájemce o práci.
  • jste začínající herní designér a potřebujete poradit s herními pravidly, či vyprávěním příběhu? V tom případě zavítejte v šest hodin na workshop o Hratelnosti a vyprávění, který má na starosti Jarek Kolář & Matouš Ježek.

Nvidia Club Hall:

  • současně s výše uvedenými se v oddělení věnovanému Nvidii v 15:30 uskuteční přednáška v anglickém jazyce na téma Bringing City to life, kde nám vývojáři Mafie 2 povědí, jak vytvořit iluzi žijícího města při použití omezených zdrojů. Rovněž nakoukneme pod pokličku umělé inteligenci hry. Jelikož na GDS vyjíždí celá redakce, nebojte se, že byste o tuto přednášku přišli!

Že na letošním GDS budete chybět? Nevadí, my rozhodně ne, takže se můžete těšit na podrobný report všeho zajímavého, co během přednášek zaslechneme (ještě upřesníme tento týden v nějaké z aktualit).

Zdroj: GDS09.cz