Malá ochutnávka z press eventu, soutěž (ne pro ČR!) + UPDATE

Poslední den v březnu se sešlo několik novinářů v malém italském bistru v San Francisku. Oficiální web nám přichystal malou ochutnávku z této akce v podobě čtveřice okomentovaných obrázků. Možná ještě zajímavější je možnost zasoutěžit si o reklamní předměty které novináři na setkání dostali.

Jak už jsme psali oficiální web pro vás fanoušky připravil soutěž o velmi pěkné ceny (obrázek níže). Minímální věk pro zúčastnění je 18 let (pravidla soutěže si přečtěte zde). Soutěž trvá do 19. dubna a vyhlášení pěti vítězů proběhne 20. dubna přímo na oficiálním webu. Formulář pro přihlášení do soutěže můžete vyplnit zde.

Tohle všechno je sice krásné, bohužel je tu jedno důležité „ale“, které se můžete dozvět právě z pravidel. Pokud totiž nejste občanem Spojených států, Rakouska, Belgie, Kanady, Dánska,  Finska, Německa, Holandska, Nového Zélandu, Švýcarska nebo UK nemůžete se soutěže zúčastnit! Zdá se vám to nespravedlivé? Nám taky a věřte, že to tak rozhodně nebudeme chtít nechat!

Možná vás alespoň trochu uklidní, že Elizabeth na 20. dubna také slíbila seznam všech článků, které o Mafii 2 vyšly plus nějaké exkluzivní informace přímo pro fanoušky. Určitě se tedy máme na co těšit.

Update (06.04.2009, 12:48): Z našich důvěrných zdrojů jsme se dozvěděli, že se na začlenění Česke republiky do soutěže usilovně pracuje (nic dalšího zatím opravdu říci nemůžeme). Brzy vám snad přineseme více detailů.

Zdroj: Oficiální web a jiné