TG přináší nové informace přímo od Cenegy

Tiscali Games se podařilo zjistit plány distributora Cenega Czech ohledně uvedení Mafie 2. Jak redaktoři Tiscali Games dodávají, nic není ještě na stoprocent jisté, ale tvrdím si říct, že velmi pravděpodobné ano. Zde je souhrn všeho důležitého:

  • Cena – zatím je odhadována na 1199-1299 Kč pro PC verzi a 1699-1799 Kč pro konzole. Záleží prý také na tom, jaký druh licencování se Ceneze podaří s Take 2 domluvit, ráda by totiž šla s cenou dolů a to na příjemných 899-999 Kč.

  • Lokalizace – Cenega Czech má zámej přeložit Mafii 2 kompletně, to znamená text i dabing, s volitelnou možností přepínání do angličtiny. Rozhodonout by se podle všeho mělo do pár měsíců. Zájem by byl přeložit i konzolové verze.

  • Termín – finální termín stále není stanoven, počítá se však s říjnem 2009. Kolují sice zvěsti o tom, že Mafia 2 daný termín nestíhá, zástupci Take 2 však zaritě tvrdí, že hra rok 2009 stíhá.

  • Platformy – hra by měla vyjít na všechny platformy (PC, PS3 a Xbox360) souběžně. Což vyvrací dřívější, rok staré informace.

Určitě také stojí za to dodat, že se koncem března (přesněji 23.3.) v Brně koná další prezentace aktuální verze Mafie 2 pro zástupce tištěných médií. Očekávat tedy můžeme příval nových informací, obrázků apod.

Zdroj: Tiscali Games